Vårt älskade hem, långt, långt ute i skogen...

Beläget vid en sjö...

lördag 17 januari 2009

En titt in i barnens rum


En bild från barnens rum. Det står Lukas på dörren, nu ska vi också lägga till Linnea, bara jag hittar några fina bokstäver. Emottager gärna tips!

Detta var tidigare vårt tv-rum, därav kaminen. Nu kan vi inte längre elda så hårt för då svimmar Lukas när han leker därinne. Men iallfall en brasa på morgonen och en på kvällen när det är kallt ute.

Rummet svämmar nästan över av bilar och traktorer. Vad jag längtar tills jag även får börja ta in dockor- särskilt barbies. Det var min absoluta favorit när jag var liten. Men det dröjer, hon är ju bara drygt 2,5 månad gammal.


Jag älskar björnar... dock vill jag inte stöta på någon när jag är ute och går. Det finns nog en hel del här jag bor i skogen. Å andra sidan förefaller det ju som att man inte heller går säker när man bor i ett mer tätbebyggt område.

Ursäkta blixten, jag försökte ändå fota med soft flash. Är inte så haj på kameran. Inte på någon teknisk utrustning överhuvudtaget.


Bamsehörnan i juletid. Rottingmöblerna fick Lukas av sin gudmor och hennes familj i doppresent. De kommer från EM i Överkalix som tyvärr snart lägger ner sin butik.


Å här är mina "bamsebarn... ".

1 kommentar: