Vårt älskade hem, långt, långt ute i skogen...

Beläget vid en sjö...

torsdag 15 januari 2009

Kallt...brr...men mysigt


Brrr... imorse när jag och barnen klev upp (kl 9.30- hmmm... vi är minsann riktigt sjusovare i den här familjen. Stackars sambon åkte hemifrån redan kl 6.30, men å andra sidan är det inte så ofta som han tvingas börja jobba så tidigt) visade termometern på -26,6 C.
Tur att vi har en kamin inne i lill-grabbens rum att värma oss vid.
Vi myser på; lägger pussel och kollar på film, "Rorri" är det som gäller för dagen. Det händer ofta att jag går och nynnar vinjetten till antingen "Rorri" eller "Byggare Bob" efter att han lagt sig på kvällen. Vi gör vad vi kan för att begränsa film-tittandet, en stund på morgonen och en stund på kvällen. Lill-grabben är inte alltid överens med oss. Mycket gråt och tandagnissel blir det, 3-års trotsig som han är.
Det kan vara ganska mysigt med kallt väder, om det inte håller i sig mer än två dagar, inget som förpliktar att man måste gå ut, utan det är bara att mysa på och ägna sig åt inomhus-projekt.

2 kommentarer:

 1. Hej gumman!
  Super snygg blogg, love it!! Ja, fy vad kallt det är, här har inte tempen klivit över -27 på hela dagen, man kan hålla sig för skratt. Men som du sa, då kan man mysa på inne, och det är ju inte fy skam.
  Må bäst!

  SvaraRadera
 2. Min första kommentar, jag blev alldeles till mig när jag såg att det kommit- TACK, vad roligt.
  Vännen, tack för senast, det var så roligt att få träffas. Lukas leker nu att han ringer till C. Kram kram

  SvaraRadera